Esimesed annetajad toetavad Tartu korvpalli

Vahur Kalmre
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tartu meeste korvpalli sihtkapitali loomisest Tartu kultuurkapitali juurde on möödas mitu kuud. Selle ajaga on sihtkapitali laekunud esimesed annetused ja välja antud esimesed stipendiumid.

Novembri lõpus otsustas viieliikmeline komisjon, kuhu kuuluvad Toomas Tein, Tarmo Kikerpill, Veljo Lamp, Jaan Luts ja Andres Ottender, määrata stipendiumid seitsmele korvpallurile – Gert Dorbekile, Tanel Sokule, Janar Taltsile, Marek Doroninile, Timo Eichfussile, Tanel Kurbasele ja Joosep Toomele – kogusummas 120 000 eurot. Need stipendiumid makstakse välja võrdsete osamaksetena kogu hooaja jooksul kuni 2015. aasta maini.

Sihtkapitali on laekunud mitmeid annetusi ka firmadelt ja eraisikutelt. Tartu kultuurkapitali juhataja Anne Evrecht ütles, et annetused on kümnest eurost kuni tuhande euroni, kuid on ka 20 000 euro suurusi annetusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles