Sillamäe Sadam külmutas suured investeeringud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sillamäe sadam.
Sillamäe sadam. Foto: Peeter Langovits

Sillamäe Sadama nõukogu esimehe Tiit Vähi sõnul on sadam kõik uued suured investeeringud külmutanud ja tegeleb vanade investeeringute kohendamisega.

«Sillamäe sadam on suuremad investeeringuprojektid lõpetanud, suuri uusi investeeringuid me praegu ette ei võta. Jälgime täpselt olukorda, kuna see pidevalt muutub,» ütles Vähi täna transpordi arengukonvenretsil.

Tema sõnul tegeleb sadam vanade investeeringute kohendamisega ja valmistub ette vajadusel ka kokkutõmbamisteks, koondamisteks ja muude kulude vähendamiseks.

Vähi märkis, et sadam tegeleb praegu kolme põhilise stsenaariumiga. Üldiselt prognoosib sadam, et jätkub praegune olukord pisut halvemana, teise stsenaariumi kohaselt läheb olukord järjest halvemaks ja kolmas stsenaarium, mille tõenäosus jääb ühe protsendi kanti, näeb ette oluliselt paremat olukorda.

Varem on Vähi rääkinud, et Sillamäe Sadama kaubamaht kasvab mulluselt 6,8 miljonilt tonnilt tänavu 7,5 miljoni tonnini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles