Iiris ja Siiri Sisask annavad kaks eksklusiivset kontserti: oleme andnud teineteisele täiesti vabad käed

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siiri Sisask ja Iiris Vesik
Siiri Sisask ja Iiris Vesik Foto: Facebook

Juba täna õhtul astuvad Tallinnas, Vaba Laval üles kaks omanäolist Eesti naislauljat - Iiris Vesik ja Siiri Sisask. Kontsert pealkirjaga SIIRIS saab olema unikaalne kogemus nii pealtvaatajate kui ka esitajate jaoks. Kolmapäeval, 17. detsembril, jõuab SIIRIS Tartusse, Athena keskusesse. Piletid on saadaval Piletilevis.

Iiris ja Siiri avalikkuse ees koos veel esinenud ei ole ning need kaks kontserti saavad olema põnevaks kogemuseks mõlemale lauljale. Proovi tehtud ja eksperimenteeritud on palju ning mõlemad on leidnud teise lugude esitamiseks oma sobiva võtme. Lauljaid toetab kontsertidel Iirise bänd koosseisus Kostja Tsõbulevski, Markko Reinberg, Johanna Eenma ja Mikk Simson.

Mõlemad naised toovad antud kontsertide puhul olulise aspektina välja loomingulise vabaduse. «Oleme andnud teineteisele täiesti vabad käed. See on usaldus,» sõnas Siiri Sisask eile Klassikaraadiole antud intervjuus. «Hirmu, et teine mu looga halvasti käitub, ei ole.» Proovide käigus on selgunud, et artistidena on naistel palju ühiseid jooni. «Ma tunnen, et ükskõik, mida ma laval teen - Siiri saab aru, ta mõistab,» ütleb Iiris.

Eile hommikul esitas Iiris Terevisioonis Siiri Sisaski loo «Ma ei maga, ma ei söö» ning Siiri ei olnud seda kommenteerides kiitusega kitsi: «See kõlas täpselt nii nagu ma seda ise praegu esitaksin!»

SIIRISe kontserdid toimuvad täna, 16.12, Tallinnas (Vaba Lava) ning homme, 17.12 Tartus (Athena). Piletid on saadaval Piletilevis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles