Video! Nädala lõpus ELULIVE andev No-Big-Silence avalikustas uue raputava loo

Meisi Volt
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
No-Big-Silence
No-Big-Silence Foto: Tõnis Krikk

Sel reedel, 19. detsembril, annab No-Big-Silence Rock Cafes suurejoonelise kontserdi pealkirjaga ELULIVE. Maraton-kontserdil kuuleb esimest korda elavas esituses ka uut lugu pealkirjaga «Supersonic Night». Piletid kontserdile on juba müügil Piletilevis.

Reedel tähistatakse Rock Cafes ELULIVE kontserdiga No-Big-Silene’i kitarrist Kristo Kotkase 40. sünnipäeva. Bänd teatab rõõmuga, et tähtsa päeva puhul on valminud värske lugu pealkirjaga «Supersonic Night». Solist Cram kommenteerib: «Kui Villem mulle selle loo demo kuulata andis, markeeris selles refrääni algust fraas «shake, shake baby». Kohe hakkas silme eest jooksma «Sin City» tüüpi film. Selline «homset pole» stiilis peoöö, mille käigus juhtub kõike, jõutakse kõikjale ja ei ole üldse kindel, kas see kõik ikka päriselt toimub. Muretu party anthem paari tumeda kiiksuga. Eks igaühel jookseb silme ees oma film…»

Muusikud bändist No-Big-Silence on koos tegutsenud juba 25 aastat ning sellesse ajavahemikku on mahtunud nii mõndagi. Kollektiiv on välja andnud 10 täispikka albumit ning mitmel neist võib kuulda koostööd erinevate Eesti artistidega. 19. detsembril esitatakse läbilõiget kogu tegutsemisajast - kuulda saab lugusid Aggressori aegadest ning kohal on palju külalisi, kes kõik kontserdil oma panuse annavad. Näiteks astuvad No-Big-Silence’iga koos üles Kosmikud, Kaido «Draconic» Haavandi, Iiris, Hele Kõrve, Kaire Vilgats, Tarvo Valm ja Tiit Kikas.

Uksed avatakse Rock Cafes kell 21:00 ja bändid alustavad hiljemalt 23:00. Pileteid saab juba osta Piletilevist.

Vaata ja kuula uut lugu!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles