Natuke jõulusoojust

Verni Leivak
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Teeb vahelduseks ka teletööd: Elmari raadio peatoimetaja Owe Peterselli arvates sobivad jõulud ja heategevus hästi kokku.
Teeb vahelduseks ka teletööd: Elmari raadio peatoimetaja Owe Peterselli arvates sobivad jõulud ja heategevus hästi kokku. Foto: Margus Ansu

Neljandat aastat Kanal 2 «Jõulusoojust» juhtiv Elmari raadio peatoimetaja Owe Petersell tunnistab, et kuigi tema süda kuulub raadiole, teeb ta heategevuslikku telesaadet hea meelega.

Jõuluõhtul ootab Kanal 2 vaatajaid taas «Jõulusoojus», kus peale Liina Randpere ja Aleksander Otsa juhib saadet – nagu ikka – Elmari peatoimetaja Owe Petersell.

«Jõulud ja heategevus sobivad ju hästi kokku. See on saade, mis minu meelest sobib imehästi iga pere pühadetoimetuste kõrvale,» sõnab Petersell. «Professionaalses mõttes on see ka tore vaheldus ja pealegi teeb saadet imetore meeskond, mis tegelikult on nii mees- kui naiskond.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles