Aasta lõpetavad akordid

, kontserdikorraldaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kontserdil esinevad kaksikvennad Daniel ja Alexander Gurfinkel.
Kontserdil esinevad kaksikvennad Daniel ja Alexander Gurfinkel. Foto: arhiiv

Tulemas on lahkuva aasta «MuusikaSündmus» ehk tippmuusika interpretatsiooni kõrgpilotaaž, tõeline muusikaline tulevärk. Seda kõike esmaspäeval, 29. detsembril kell 19 Viljandi pärimusmuusika aidas. 

 

Lavale astub traditsioonilise koosseisuga sümfoniettorkester Klaaspärlimäng Sinfonietta eesotsas orkestri peadirigendi Andres Mustoneniga. Solistideks on klarnetistidest kaksikvennad Daniel ja Alexander Gurfinkel Iisraelist.

Hoolimata lühikesest tegutsemisajast on Klaaspärlimäng Sinfonietta oma emotsionaalse musitseerimisega liigutanud kuulajate südameid ja ergutanud meeli nii Eestis kui kaugemal. Juba asutamisaastal 2011 tehti Andres Mustoneni juhtimisel kontserdireise Šveitsi, Austriasse ja Itaaliasse, esimese Eesti orkestrina anti menukaid kontserte sellistel maailma mainekatel lavadel nagu Kaunite Kunstide Palee (Bozar) Henry Le Boeufi saalis Brüsselis ja, kuningliku Concertgebouw’ suures saalis Amsterdamis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles