TYCO Rapla pole veel ootustele vastavat mängijat leidnud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapla meeskond.
Rapla meeskond. Foto: Tairo Lutter

TYCO Rapla korvpallimeeskond on endiselt uut mängijat otsimas, seni pole sobivat meest leitud.

Rapla meeskond nõrgenes juba novembri algul, kui keelatud ainete saaga tõttu jäi «kohtuotsust» ootama Kristers Zeidaks. Samal ajal otsustati, et operatsioonile läheb Martin Paasoja. Detsembri algupoole lahkus meeskonnast keskmängija Žiga Fifolt. 13. detsembri kohtumises Audentese SG/Noortekoondisega said mänguaega üheksa meest, koosseisulistest puudusid Paasoja ja Kristjan Voolaid, vahendas basket.ee.

Uusi mehi seni asemele tulnud ei ole, kui välja arvata Rakverest välja kaubeldud Sander Saare - see on sisuliselt hädaabisamm, mis võimaldab number «ühe» positsioonil paremini jagada mänguaega Rait-Riivo Laanega. Viimase mängukoormus on 35-36-minutilt langenud keskmiselt 31-le.

TYCO Rapla tegevjuht Jaak Karp kinnitas, et meeskonda otsitakse uut meest, kuid seni edutult.

«Jah, meie soov oli saada kindlasti hiljemalt homseks mänguks vähemalt üks täiendus juurde, paraku ei ole me leidnud sellist mängijat, kes vastaks võimalikult täpselt meie ootustele,» rääkis Karp basket.ee portaalile.

«Intensiivne tegevus käib sellel suunal kogu aeg ja pidevalt on mingid variandid õhus, aga kahjuks pole ükski neist sealmaal, et võiks täpsemat infot anda mõne mängija nime või täpse saabumise aja kohta. Endiselt on eesmärk tuua mängijad positsioonidele 4 ja 5,» lisas Karp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles