Peatusest mööda sõitnud rongijuht sai karistada

Hanneli Rudi
, Tarbija24 juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Esimest korda Kohtla-Nõmmel peatuma pidanud rongi tervitama tulnute elevus jäi üürikeseks − raudruun tuhises neist hooga mööda.
Esimest korda Kohtla-Nõmmel peatuma pidanud rongi tervitama tulnute elevus jäi üürikeseks − raudruun tuhises neist hooga mööda. Foto: Peeter Lilleväli/Põhjarannik

Elron otsustas karistada 16. detsembril Kohtla-Nõmme uuest peatusest mööda sõitnud rongijuhti.

«Kuna on kindlaks tehtud, et tegu oli rongijuhi inimliku eksimusega ja muid raskendavaid asjaolusid ei tuvastatud, määratakse rongijuhile rahaline karistus,» teatas Elroni kommunikatsioonijuht Mai Vahtrik.

Elroni liikluskorralduse juht Pille Pärnjõe ning rongijuht käisid kohal ka Kohtla-Nõmme vallavalitsuses, et vabandada toimunu pärast ning leidsid sooja ja mõistva vastuvõtu.

Rahaline karistus põhineb töölepingul ja kuna tegu on töösuhet puudutava otsusega, siis ei ole rahalise karistuse suurust Elroni kinnitusel võimalik avaldada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles