Politseil ei ole siiani õnnestunud röövitud Kajari asukohta kindlaks teha

Tiina Kaukvere
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kajar
Kajar Foto: Politsei

Esmaspäeval möödub kuu väidetavast inimröövist Tallinna-Tartu maanteel, ent politseil ei ole endiselt õnnestunud kadunud mehe asukohta kindlaks teha.

«Politseile laekus erinevaid vihjeid. Praeguseks ei ole nende kontrollimine veel tulemusi andnud, kuid töös on erinevaid versioone, mille sisu täpsemalt avada ei ole võimalik. Politsei ja prokuratuur teevad järjepidevalt tööd selle nimel, et mees leida,» teatas Lääne ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Anneli Erm, kes ei saa rohkem midagi kommenteerida.

Ööl vastu 5. detsembrit liikus Järvamaalt Tallinna suunas hõbedane sõiduauto Mercedes Benz, mida juhtis 40ndates Veera.

Naise ütluste kohaselt peatas ta auto Harjumaal Ardu kandis, kuna talle tundus, et teel olev must maastur vajab abi. 

Seejärel leidis esialgsetel andmetel aset tulistamine, milles sai viga naine. Maasturis viibinud kaks meest võtsid naise väitel Kajar Paasi endaga kaasa.

Erm kinnitas, et naine pöördus 5. detsembril kella 6 paiku hommikul Paide haiglasse. Seal tuvastati tal kuulihaav. Politseile andis kuulihaavaga naisest teada haigla.

Röövitud Kajar Paas on senini kadunud.

Politsei pöördus avalikkuse poole palvega, et kõik, kes nägid 5. detsembri öösel Ardu lähistel juhtunut pealt, sellest teada annaksid telefonil 513 5441 või e-postiga laane.vihje@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles