Bussilt on täna löögi saanud juba kaks jalakäijat

Jonatan Karjus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Merimetsa Selveri vahetus läheduses oleva Pirni peatuse juures ületas kell 8.37 inimene vales kohas teed ja sai löögi bussirajal sõitnud bussilt.

Politsei sõnul ületas vales kohas teed 1949. aastal sündinud meesterahvas, kes viidi kiirabiga haiglasse. Meesterahva tervislik seisund pole politseile teada.

Merimetsa Selveri juurest lähevad sageli inimesed üle tee Pirni bussipeatusesse, ületades teed selleks mitte ettenähtud kohas. Bussipeatus asetseb paralleelselt poest üle tee ja inimeste väärkäitumise tekitab lähima ülekäigu koha kaugus bussipeatusest.

Tegemist oli OÜ ATKO Liinid bussiga. Ettevõtte esindaja sõnul uurib õnnetust politsei ja nemad enne uurimise lõppemist kommentaare ei anna. Sama ettevõtte buss sattus täna liiklusõnnetusse ka Krutzwaldi ja Narva maantee ristmikul, kus bussilt sai löögi 11-aastane laps. Tüdruk viidi haiglasse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles