ZUUMtv täieneb kolme uue telekanaliga

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
ZUUMtv vaatajad saavad 14. jaanuarist näha kolme uut telekanalit.
ZUUMtv vaatajad saavad 14. jaanuarist näha kolme uut telekanalit. Foto: Elmo Riig / Sakala

Telekommunikatsiooni ettevõte Starman lisab jaanuari keskpaigast õhu kaudu leviva ZUUMtv põhipakettidesse kolm uut kanalit – ID Discovery, Travel ning NTV Mir.

«NTV Mir pakub mitmekesist venekeelset programmi ja Travel Channel’i eeter on reisiteemaliste sarjade ja dokumentaalfilmide päralt,» selgitab Starmani juhatuse liige Indrek Ild 14. jaanuarist lisanduvate kanalite programmi.

«Samal päeval lisandub ka kaua tagasi oodatud Investigation Discovery, mis on kuritegude uurimisele ja lahendamisele pühendunud tõsieluline telekanal,» lisab Ild. Kanalivalikute täienemise järel pakub ZUUMtv kokku üle 40 kanali, millest 19 on eestikeelsed.

Alanud aastal pakub Starman ZUUMtv klientidele uue teenusena võimalust valida põhipakettide juurde üheksa üksikuna tellitavat kanalit. Juurde saab tellida selliseid kanaleid nagu National Geographic, TLC, Sony Entertainment, TNT Film, Investigation Discovery, Universal Channel, Sony Turbo, Eurosport 2 ja Kidzone.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles