Reigo Tamm: ooper on seksikas

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanemuise noor ooperisolist Reigo Tamm jagab garderoobi Raivo Adlase, Sten Karpovi ja oma kunagise kursusevenna Priit Strandbergiga. Tapalt pärit Tamm ütleb, et püüab pärast hoogsalt möödunud eelmist aastat võtta algavat rahulikumalt, kuid vähemalt esialgu laulja elu rahulikumaks ei lähe. Juba reedel astub ta üles Memory esimesel mälestuskontserdil.
Vanemuise noor ooperisolist Reigo Tamm jagab garderoobi Raivo Adlase, Sten Karpovi ja oma kunagise kursusevenna Priit Strandbergiga. Tapalt pärit Tamm ütleb, et püüab pärast hoogsalt möödunud eelmist aastat võtta algavat rahulikumalt, kuid vähemalt esialgu laulja elu rahulikumaks ei lähe. Juba reedel astub ta üles Memory esimesel mälestuskontserdil. Foto: Margus Ansu

«Minu aasta on olnud meeletu. Olen saanud teha asju, millele varem poleks julgenud mõeldagi,» tunnistab 26-aastane Reigo Tamm, kes töötab sellest hooajast Vanemuise teatris koosseisulise ooperisolistina.

Selle «meeletu» all peab noor laulja eelkõige silmas kõiki neid rolle ja esinemisi, mis talle on usaldatud, kuid vähem tähtis polnud ka samm astuda vabakutselise staatusest suure teatri ametlikuks liikmeks.

Tegelikult on ootamatuid pöördeid ja üllatusi olnud täis kogu Tamme senine elu. «Olen kogu elu tahtnud saada näitlejaks. Juba lasteaiast peale. See oli minu sisemine veendumus ja kirg,» lausub Rakveres sündinud, kuid terve kooliaja Tapal elanud Tamm. Ometi olid saatusel temaga teised plaanid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles