Prantsuse meedia andmetel on terroristid tuvastatud

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tulistamine Pariisis satiirilise nädalalehe Charlie Hebdo toimetuses nõudis inimelusid ja tõi kaasa suure politseioperatsiooni.
Tulistamine Pariisis satiirilise nädalalehe Charlie Hebdo toimetuses nõudis inimelusid ja tõi kaasa suure politseioperatsiooni. Foto: SCANPIX

Prantsuse politsei on tuvastanud kolm mõrtsukat, kes tapsid 12 ja haavasid umbes 20 inimest satiirilise nädalalehe Charlie Hebdo toimetuses, teatas hilisõhtul kohalik meedia.

Väljaande Metronews informatsiooni kohaselt olid ründajad Pariisis elavad vennad, kellest noorem 32- ja vanem 34-aastane. Ühte vendadest on juba varem süüdistatud terrorismis, kirjutas uudisteagentuur Reuters. Kolmas mõrtsukas oli Reimist pärit 18-aastane nooruk.

Mõrvareid pole veel tabatud, kuid neid otsib rohkem kui 3000 politseiametnikku.

Mõrtsukate põgenemine on vallandanud riigis hirmu võimalike uute terrorirünnakute suhtes.

Kogu Pariisis on julgeolekuorganitele kehtestatud kõrgeim häireolukord. Reimsi kohaliku lehe andmetel on linna saabunud politsei eriüksused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles