Lembit Ulfsaki unistus kohtuda «Breaking Badi» staariga luhtus tobedal põhjusel

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja produtsent Ivo Felt kandsid Kuldgloobuste galal Baltmani rätsepasmokinguid
«Mandariinide» režissöör Zaza Urušadze, näitleja Lembit Ulfsak ja produtsent Ivo Felt kandsid Kuldgloobuste galal Baltmani rätsepasmokinguid Foto: SCANPIX

Kuldgloobuste galal suure staariseltskonna seas viibinud filmi «Mandariinid» produtsent Ivo Feldi sõnul oli üritus lõbus ja hea show'ga. Ainsaks pettumuseks võib ehk lugeda, et Lembit Ulfsakil ei õnnestunud kohtuda telesarja «Breaking Bad» staariga ja seda üsna kentsakal põhjusel.

Ulfsak rääkis enne galat ETV saatele «Hommik Anuga», et tema PR-inimene tunneb tema lemmiksarja staari Bryan Cranstonit ja lubas ta võimalusel näitlejaga kokku viia.

««Breaking Badi» näitlejal ei õnnestunud vist kohta saada. Ta oli küll seal majas ja meie inimesed otsisid teda ja selgus, et tal ei olnud lauas kohta. Ta oli kuskil liikvel ja teda oli väga raske tabada. Lembitu unistus kahjuks ei täitunud,» rääkis Felt TV3 «Seitsmestele uudistele».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles