Ausa hinnastamise leppel on üle saja allkirja

Berit-Helena Lamp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ausa hinnastamise leppega ühinemine on vabatahtlik.
Ausa hinnastamise leppega ühinemine on vabatahtlik. Foto: www.mkm.ee

Tänasest kehtima hakanud ausa hinnastamise kokkuleppega, mis peaks tagama, et kroonilt eurole üleminekuga ei kaasne põhjendamatut hinnatõusu, on juba liitunud üle saja ettevõtte.

«Kõik suured kaubaketid on liitumas tänase päeva jooksul, osa paneb ka täna juba kleepekad välja,» Eesti Kaubandus-Tööstuskoja peadirektor Siim Raie. «Siis oleme meie absoluutselt õnnelikud, kui kõikide poodide uste peal on see silt, kui kõik tarbijad on rahulikud,» ütles Raie «Aktuaalsele kaamerale», vahendas ERR Uudised.

Ettevõtlus- ja äriliidrid kirjutasid täna kaubandus-tööstuskoja aias koos tarbijakaitseametiga alla ülekutsele julgemalt kokkuleppega ühinema, et tagada üheskoos tarbijale vajalik kindlusetunne ning ühtlasi ettevõttele konkurentsieelis.

Tarbijakaitse hinnangul ei saa välistada, et euro kasutusele võtmisega samasse perioodi võib ka märgiomanikul mõni hinnatõus siiski jääda.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles