Kõrgema kunstikooli rektori valimiste kuupäev selgub kevadel

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vallo Nuust on rektori kohusetäitja ametis juuli lõpuni.
Vallo Nuust on rektori kohusetäitja ametis juuli lõpuni. Foto: Kristjan Teedema

Tartu kõrgem kunstikool tegutseb praegu rektorita, sest senine rektor Vallo Nuust on tänavu jaanuarist kuni juuli lõpuni ametis rektori kohusetäitjana. Tema senine tööleping lõppes 31. detsembril. Ministeerium kuulutab rektori valimise konkursi välja kevadel.

Eelmine rektorikonkurss lõppes tulemuseta, sest ainsana kandideerima jäänud Tartu ülikooli Viljandi kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja ei saanud komisjoni häälteenamust. Kümme aastat rektoriametis olnud Vallo Nuust loobus kandideerimast vahetult enne valimisi peamiselt isiklikel põhjustel.

«Oleme kinnitanud Vallo Nuusti kohusetäitjaks,» teatas haridus- ja teadusministeeriumi kõrghariduse osakonna juhataja Helen Põllo. «Uued valimised oleme planeerinud korraldada viisil, et uus rektor saaks alustada oma tööd enne uue õppeaasta algust. Seega jääb valimiste väljakuulutamine 2015. aasta kevadesse.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles