Noor Ecuadori miss suri auhinnaks saadud iluoperatsioonil

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Catherine Cando
Catherine Cando Foto: Facebook

Ecuadoris suri 19-aastane iluduskuninganna iluoperatsioonil, mille ta sai auhinnaks missivõistluse võitmise eest.

Meditsiinitudeng Catherine Cando, kes töötas ka glamuurimodellina, krooniti mullu oktoobris iludusvõistluse Queen of Duran võitjaks, kirjutab Daily Mail. Neiu sai võidu eest rohkelt kingitusi - uue auto, tahvelarvuti ja tasuta iluoperatsiooni. 

Canto lükkas operatsiooni pikalt edasi, sest ta arvas, et ta ei vaja seda, ehkki iludusvõistluse kohtunikud soovitasid tal mõned kilod alla võtta. Teised inimesed surusid talle aga seda peale.

Catherine'i vend  Daniel Zavala ütles kohalikule meediale: «Enne operatsiooni sai ta hulgaliselt kõnesid kirurgilt, kes teda veenda üritas, kuid ta ütles alati ei. Tal tuli mõte see kellelegi ära kinkida, kuid lõpuks andis ta alla ja nõustus operatsiooniga, et sellest kirurgist rahu saada.»

Canto läks rasvaimuoperatsioonile 10. jaanuaril ning see lõppes traagiliselt.

Advokaat Carlos Reyes Izquierdo seletas: «Mulle öeldi, et ta suri ajuturse tõttu. Kuid kliiniku töötajad ütlesid perekonnale, et ta suri südameseiskumise tõttu. See võis olla ka hooletus, sest arstid keelduvad koostööd tegemast ja nad pole juhtunu kohta mingeid selgitusi jaganud. Juhtunuga seotud arstid on vahistatud, et takistada neil riigist lahkumist.»

Kolm aastat tagasi sai rasvaimu saatuslikuks 27-aastasele Brasiilia modellile Pamela Nascimentole. Tal tekkis rasvaimu käigus hüpovoleemiline šokk, mida põhjustab liigne verekaotus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles