Politsei tabas pedofiilias kahtlustatava mehe

Andres Einmann
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laste seksuaalses väärkohtlemises kahtlustatav 35-aastane Andrei.
Laste seksuaalses väärkohtlemises kahtlustatav 35-aastane Andrei. Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Ida prefektuuri lastekaitseteenistus pidas kinni laste seksuaalses väärkohtlemises kahtlustatava mehe ning palub tema võimalike ohvrite tuvastamiseks inimeste abi.

Politsei kahtlustab 35-aastast Andreid suhtlusportaalides ja mobiiltelefoni teel alaealiste tüdrukute seksuaalses ahvatlemises ja füüsilises seksuaalses väärkohtlemises, teatas politsei- ja piirivalveameti pressiesindaja.

Politsei selgitas välja, et ohvrite otsimisel kasutas mees suhtlusportaalides kasutajanime «Vova Rubcov». Politseile laekunud mitmeid teateid mehega seotud juhtumitest Ida-Virumaal.

Prokuratuuri taotlusel võttis kohus mehe vahi alla.

Politsei palub avameelselt rääkida alaealiste lastega ja küsida, kas neil on pildil kujutatud mehega olnud varem mingisuguseid kokkupuuteid, kuna on alust arvata, et mees võis sarnaseid tegusid ka varem korda saata.

Kõigil, kel on pretensioone pildil kujutatud mehe suhtes, palub politsei sellest teada anda telefonidel 337 2504, 591 809 29 või saata kiri e-postile eduard.sui@politsei.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles