Kaljuveer: golf peab saama Eestis suureks

Jaan Martinson
, spordiajakirjanik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Mul on esiteks lahkunud poja kaudu golfiga hingeline side ja teiseks tahan selle ala Eesti suureks teha,» rääkis endine ETV sporditoimetuse juht Marko Kaljuveer, miks ta Eesti Golfiliidu presidendiks kandideeris. Juhatus valis ta presidendiks ühehäälselt.

Kui golfimängijad Kaljuveeri jutule tulid ja kõrget ametikohta, ent eelõige laia tööpõldu pakkusid, ei mõelnud Rahvusringhäälingust lahkuma sunnitud mees kaua. «Olen küll tosin aastat golfi mänginud, kuid pidasin end siiski kõrvaltvaatajaks. Kõrvaltvaatajaks, kellel on ideid ja nägemus, kuidas ala arendada. Lisaks lubasin pojale enne tema õnnetust, et kui mulle alaliidu presidendi kohta pakutakse, võtan selle vastu. Nüüd hakkangi Sveni armastatud asja edasi ajama.»

Kaljuveer esitas golfiliidu juhatusele ideed ja plaanid, mis avaldasid sügavat muljet. Presidendi koht on palgaline, sest, nagu Kaljuveer tõdes, teha on sedavõrd palju, et vabast ajast selleks ei piisaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles