Õnnelik lotomängija sai suurvõidu

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekordne suurvõit läks Bingo Loto pileti ostnule.
Seekordne suurvõit läks Bingo Loto pileti ostnule. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eilses suure lotokolmapäeva telesaates loositi välja Bingo Loto jackpot summas 417 954 eurot, seekordne võidupilet osteti Vaksali R-kioskist Tallinnas.

«Viimati võideti Eestis suur lotovõit möödunud nädala reedel, kui Eurojackpoti 5+1 tabamusega võitis 320 778 eurot Tartus asuvast Meltsiveski R-kioskist pileti ostnud lotomängija,» räägib Eesti Loto turundus- ja müügidirektor Annely Luikmel.

Veel ei ole teada, kes suurvõidu toonud lotopileti ostis. «Ootame alles võitjat Eesti Loto kontorisse oma võitu vormistama,» sõnab Luikmel. Samuti ei ole oma võitu vormistanud veel möödunud reedel võidu saanud mängija.

2014. aastal maksis Eesti Loto riigile hasartmängumaksuna spordi, kultuuri, teaduse, hariduse, meditsiini ja muude valdkondade toetuseks kokku üle 9 miljoni euro. Võitudena maksis Eesti Loto mängijatele möödunud aastal ligi 20,9 miljonit eurot.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles