Valgamaal ja Ida-Virumaal on kohati teed libedad

Marian Männi
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Libedad teed.
Libedad teed. Foto: Ants Liigus / Postimees

Varahommikul sajab paiguti kerget lund Harju, Rapla, Järva, Lääne-Viru ja Ida-Viru maakonnas, sajupiirkonnas on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel muutlikud, vahendas maanteeamet.

Kohatist libedust esineb Valga maakonnas Valga-Uulu maanteel ja Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel. Libeduse võimalus on suurem ristmikel ja liiklussõlmedes.

Mujal Eestis on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt head, jätkuvalt on libedad kõrvalmaanteed. Pärnu, Viljandi, Valga, Põlva, Tartu ja Ida-Viru maakonnas piirab kohati nähtavust udu.

Prognoositavalt ilmaolud lähitundidel oluliselt ei muutu, kuid õhtupoolikul võib Kagu-Eestisse jõuda tihedam lumesadu. Teedel püsib libeduse oht.

Teekatet parandatakse Tallinna ringteel Vaelas (km 11,5-16). Tööde tsoonis liiklust reguleeritakse ja ooteaeg on ligikaudu 5 minutit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles