Kelly Sildaru saab kokku kuuekohalise sponsorsumma

Jaan Martinson
, sporditoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelly Sildaru allkirjastab järjekordset kontrahti.
Kelly Sildaru allkirjastab järjekordset kontrahti. Foto: FOTO: MARTIN ILUSTRUMM

Vigursuusataja Kelly Sildaru sõlmis eile kaks järjekordset sponsorlepingut ning kui lähipäevil veel ühele kontrahtile alla kirjutab, saab tema aastane eelarve kuuekohaliseks.

Õhkkond tähtsa allkirjastamise eel ja järel oli pidulik. Üks sponsoreist – Rahva Raamat – kinkis Sildarule lumekindla lugeri, Saaremaa Delifood pakkus kõigile kohukest. Peaosaline tunnistas, et medalitest ja karikatest olulisem ning meeliköitvam on teekond autasudeni.

Pole just tavaline, et verinoor sportlane, kel veebruaris täitub alles 13. eluaasta, saab kokku kuuekohalise sponsorsumma, kui kõik toetused ühte liita. Sildarude pereisa, treener ja mänedžer ning tiimis kõikide muude ülesannete täitja, tunnistab, et eelarve täitmine pole lihtne töö: «Appi tulevad peamiselt sõbrad ja tuttavad. Tõsi, leidub ka neid, kes ise toetust pakuvad, aga seda enamasti välismaised ettevõtted. Suusafirmad tahavad, et Kelly nende juurde üle tuleks, aga oleme senisele margile K2, kes oli ka meie esimene sponsor, truuks jäänud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles