Williams kaotas seti, kuid jõudis veerandfinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Austraalia lahtistel tennisemeistrivõistlustel jõudis maailma esireket Serena Williams veerandfinaali, ehkki kaotas neljanda ringi kohtumises hispaanlannale Garbine Muguruzale (WTA 24.) avaseti.

Mullustel Prantsusmaa lahtistel samale vastasele ootamatult kaotanud Williamsi võidunumbrid olid lõpuks 2:6, 6:3, 6:2. Ameeriklanna kohtub kaheksa parema seas maailma kümnenda reketi Dominika Cibulkovaga, kes oli 6:2, 3:6, 6:3 parem turniiri 2012. ja 2013. aasta võitjast Viktoria Azarenkast (WTA 44.).

Viimased kaks veerandfinalisti selgitavad täna omavahelistes kohtumistes välja ameeriklannad Madison Keys (WTA 35.) ja Madison Brengle (WTA 64.) ning maailma kuues reket poolatar Agnieszka Radwanska ja Venus Williams (WTA 18.). Teisel tabelipoolel kohtuvad kaheksa parema seas Jekaterina Makarova (WTA 11.) ja Simona Halep (WTA 3.) ning Eugenie Bouchard (WTA 7.) ja Maria Šarapova (WTA 2.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles