Piletimäng: võida piletid Juri Kuklatšovi kasside teatri etendusele!

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
J. Kuklachevi kasside teater / Московский театр кошек Ю. Куклачева / Moskovskij teatr koshek J. Kuklacheva
J. Kuklachevi kasside teater / Московский театр кошек Ю. Куклачева / Moskovskij teatr koshek J. Kuklacheva Foto: Kultuurikava.ee

Legendaarne Juri Kuklatšov ja tema unikaalne kasside teater väisavad taas Eestit ja Tallinncity viib piletimängu võitjad vaatama etendust «Kassi maja» Tallinnas, Tartus ja Narvas!

Etendused toimuvad 31. jaanuaril Narvas Geneva Keskuses,  1. veebruaril Tallinnas Vene Kultuurikeskuses ja 3. veebruaril Tartus Vanemuise kontserdimajas. Tallinncity loosib oma leheküljel Facebookis välja komplekti pääsmeid etendustele igas linnas.

Etendust «Kassi maja» mängib kasside teater juba kuuendat aastat. Etenduses leidub hulk trikke: kassid sõidavad hobuse seljas, jalgrattal, hüppavad mööda maju, ronivad osavalt mööda puid, seisavad esikäppadel. Peaaegu kogu teise vaatuse jooksul näevad vaatajad kasside karnevali tantsude, hüpete ja ebatavaliste trikkidega. See on teatri repertuaaris kõige eredam ja värviküllasem etendus.

 Etendusest võtavad osa umbes kolmkümmend kassi ja kaks koera. Samuti neli artisti: professionaalsed klounid rahvakunstnik J. Kuklatšov, teeneline artist Aleksandr Gerassimov, Inga Gerassimova ja Jelena Kuklatšova. Vaheajal võivad vaatajad lasta endast pilti teha koos lemmikkassi Kartoškaga.

Piletimängus osalemiseks:

Mine Tallinncity Facebooki lehele ja hakka meie fänniks.

Leia postitus teemal: Piletimäng: võida piletid Kuklatšovi kasside teatri etendusele!

Jaga ja vajuta «like» ning kirjuta postituse alla oma kontakt (meiliaadress, võimalusel ka telefon, samuti märgi ära, millisesse linna soovid etendust vaatama minna).

Nii oledki osalenud piletimängus. Võitjad tehakse teatavaks Facebookis ning temaga võetakse ühendust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles