Õnn on inimese, mitte riigi kätes

Valdo Randpere
, riigikogu liige, reformierakond
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valdo Randpere.
Valdo Randpere. Foto: Küllike Rooväli

Millise erakonna poolt oleksite valmis hääletama? Kas sellise poolt, kes lubab kõigile kõike, aga lõpuks jätab ikka tühjade pihkudega – võlgu elama? Või sellise poolt, kes sõnastab selged ja konkreetsed lubadused ning näitab ära, kust tuleb raha nende lubaduste elluviimiseks?

Valimiseelsest virvarrist jääb vahel mulje kui igikestvast jõuluõhtust, ja kes meist ei tahaks pidevalt kingitusi saada. Paraku saab kingitusi elus harva ja tihtipeale oleme needki vähesed ise kinni maksnud.

Reformierakond on alati olnud veendumusel, et õnn ja toimetulek on rohkem inimeste endi ning vähem riigi teha. Elu ei parane, saades riigiabi või omavalitsuste makstavaid toetusi, vaid paraneb töökusega ja mõistlikus majanduskeskkonnas. Ka selles võtmes on tähtis jälgida poliitikute lubadusi ning teha oma valik lähtuvalt sellest, kuidas nende teod lubadustega kokku lähevad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles