Vaata, milline Eesti kodu on rahva lemmik

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Selgus ajakirja Kodukiri 2014. aasta kodukonkursi rahvalemmik – tiitli sai Kertu Rajasaare ja Rainer Sireli oma kätega rajatud kodu ühes Tartu ajaloolises puitmajas.

Rahvalemmikuks saanud kodu sisekujunduses hakkasid silma n-ö väiksed trikiga detailid, nagu vanast kitarrist kell või aknaklaaside vahel lendavad mängulennukid.

«Korterit elavdab ka peret ühendav rockmuusikateema – vinüülplaadid ja muusikariistad on kujunduses kõikjal esil,» sõnab Kodukirja peatoimetaja Malle Pajula.

Ka rahvalemmikule auhinna välja pannud K-rauta esindaja Merike Hirvoja on hääletanud inimeste valikuga päri. «Võidukodus on nii hinge kui hubasust. Sisustusest tervikuna kiirgab isetegemise rõõmu, mängulisust ja loomeinimeste mõttelendu,» lisab ta.

Sisustus- ja aiandusajakiri Kodukiri korraldab aasta kodu konkurssi juba 18. korda. Seekord osales konkursil ligi 70 kodu ja aeda üle Eesti. Rahvalemmik selgus internetihääletusel.

Kodukonkursi pidulik lõpuüritus ja autasustamine toimub 16. veebruaril Kadrioru Kunstimuuseumis. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles