Delfi peatoimetaja lahkub pärast ligi kolmenädalast tööd ametist

Gert D. Hankewitz
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Ülavere.
Raimo Ülavere. Foto: Tairo Lutter / Virumaa Teataja

16. augustist Delfi peatoimetajaks saanud Raimo Ülavere lahkub tänasest ametist. Tema kohustused võtab üle Delfi Grupi sisujuht Urmo Soonvald.

«24 tundi ööpäevas uudiseid tootva organisatsiooni tempo ning selle käigushoidmisega seotud kiireloomuliste kohustuste maht oli minu jaoks üllatav,» märkis Ülavere Ekspress Grupi poolt börsile saadetud teates.

Delfi peatoimetaja kohustusi hakkab täitma Delfi Grupi sisujuht Urmo Soonvald, kes enne Ülavere ametisse asumist töötas Delfi Eesti peatoimetajana 2009. aasta veebruarist 2010. aasta augustini.

Enne Delfisse minekut oli Ülavere pikemat aega eraettevõtja. Äriregistris on tema nimele registreeritud firma Mindsweeper, läbi mille pakutakse koolitusteenuseid.

Ettevõtte möödunud aasta käive oli 280 000 krooni võrreldes ligi 627 000ga aasta varem. Kasum kukkus aastaga 300 000 kroonilt 56 000 kroonini.

Ka Delfi sõsarmeediaväljaanne Eesti Ekspress teatas aprillikuus, et lehe peatoimetaja Priit Hõbemägi lahkub ametist. Ühtlasi kuulutati välja avalik konkurss asendaja leidmiseks. Kuigi konkurss lõpetati mais, on Hõbemägi endiselt peatoimetajana ametis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles