Vaata, kes pääsesid Ajujahil 20 parema hulka

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ajujaht.
Ajujaht. Foto: EAS

Selgusid 20 meeskonda, kes pürgivad edasi Ajujahi konkursi televooru. Žürii valis edasipääsejad välja meeskondade eelnevalt ettevalmistatud videoesitluste põhjal.

Meeskondade videoesitlusi hinnanud žüriisse kuulusid Mart Maasik, Heldur Meerits, Priit Alamäe, Erki Mölder, Mart Einpalu, Anu Puusaag, Rauno Klettenberg, Andrus Aljas ja Siim Espenberg, teatas EAS.

Nemad pääsesid 20 parima hulka:

Maalermeistri loodusvärvid

Eestis toodetud traditsioonilised loodusvärvid, mis on valmistatud vanade retseptide alusel. Keskkonnasõbralikud värvid sobivad nii ajaloolisse kui ka moodsasse koju.

3D-prinditav õhufilter

3D-prinditava õhufiltri moodulid, nii et klient saaks vastavalt enda soovidele komplekteerida vetikaakvaariumi põhimõttel töötava õhufiltri.

Smart Load Solutions

Tark elektrijuhtimissüsteem, mis optimeerib elektriseadmete töö vastavalt avatud turu hindadele ilma toodangut vähendamata.

Etnobird

Etnobird on nutikas linnusöögimaja, mis võimaldab läbi mobiilirakenduse maja külastavaid linde loendada, neid pildistada ja reaalajas jälgida ning sööta.

OÜ StyleUp
StyleUp on stiilinõu andev 3D veebiplatvorm, kus vastavalt sisestatud mõõtudele luuakse inimesega sarnane 3D-modell, määratakse automaatselt kehatüüp, soovitatakse kehatüübile sobivaid rõivaid, proovitakse neid selga ja kombineeritakse omavahel.

Senset

Täisautomaatne nutitelefonil põhinev ühistranspordi tuvastus- ja piletisüsteem. Nutitelefonil ja ühissõidukisse paigaldatud spetsiaalsel riistvaral põhinev lahendus, mis võimaldab automaatselt sõidu alg- ja lõpp-punkti fikseerides tasuda ühistranspordi kasutamise eest.

Skillific

Töövahend enda turuväärtuse leidmiseks ja oskuste arendamiseks ning organisatsioonile oskuste alusel töötajate leidmiseks ja õiglase palga väljaselgitamiseks.

Huntloc

Lahendus jahimeestele, mis muudab küttimise nutikaks – kogu jaht on osalistele reaalajas jälgitav suurendades seeläbi jahi efektiivsust ja vähendades jahiõnnetusi, kulusid ja aega.

Hivescale

Seadmed, tehnoloogia ja analüütika, mis võimaldavad reaalajas jälgida mesilastarudes toimuvat ning vajadusel operatiivselt reageerida.

Innovative Guitar Systems

Süsteem professionaalsetele kitarristidele. Koosneb juhitavatest kitarripedaalidest ja ühest põhikontrollerist.

Nutikad filmilahendused

Ettevõte töötab välja uuendusliku lahenduse filmide tootmise ja tootmisteenuste valdkonnas. Lahendus tõstab kuluefektiivsust ja avab uusi loomingulisi võimalusi.

Extra Leg

Koduautomaatika lahendus nägemispuudega inimestele, mis annab informatsiooni kodus toimuva kohta, seeläbi muutes vaegnägijate igapäevaelu iseseisvamaks, mugavamaks ja turvalisemaks.

suPEREma

MTÜ Perele Toeks pakub praegustele ja tulevastele väikelastega peredele suPEREma tugiteenuste süsteemi eesmärgiga muuta perekonnad tugevamaks ja õnnelikumaks. suPEREma teenused aitavad vanemaid nii, et neil oleks väikelaste kõrvalt rohkem aega iseendale ja paarisuhtele.

DonateIT

Mobiilirakendus, mis on suhtluskanaliks doonori ja verekeskuse vahel. Kasutajal on võimalik luua endale isiklik profiil, kus hoitakse andmeid tema veregrupi ja annetamise ajaloo kohta. Rakendus kuvab kaardil just sinule kõige lähemal asuva doonoripunkti ja võimaldab paari nupuvajutusega registreerida ka aja. Kasutajad saavad jooksvaid teateid Verekeskuselt verepanga varude ja erinevate ürituste kohta. Lisaks saavad kõik doonorid anda panuse veredoonorluse sotsiaalsemaks muutmisesse ja jagada oma saavutust sõpradega sotsiaalmeedias.

BLATS - Bike Lights and Turn Signals

Lülitiga juhitavad jalgratta suunatuled ning gabariidituled.
 

Fitspecs

Aitab prillidisaineritel toota, turustada ja kohale toimetada enda loomingut prillikandjatele läbi online -keskkonna.

OKKA

Akustiliste ja dekoratiivsete omadustega, kodumaistest männiokastest valmistatud plaat, mis aitab luua avalikes ruumides, hotellides ja kodudes sisekujunduslikke/akustilisi lahendusi.

Puitnõude bränd EGG

EGG bränd peegeldab inimeste soovi jõuda oma ürgse olemuseni, nautida elu ja olla avatud uutele kogemustele. Idee ammutab jõudu sünergiast, mille loovad vana aja puutöötraditsioonide tundmine, uue aja tehnoloogiate rakendamine ning tooted eriliseks tegev hingeusk. Tootesari LOG on Eesti disaini auhind Bruno nominent 2014 a.

Guitar Technologies OÜ

Tegemist on kitarrikeelte vahetamise seadmega, mis võimaldab erinevaid keeltekomplekte vahetada kiiresti ja lihtsalt.

Fyndsi

Fyndsi on veebikeskkond, mille abil võib igaüks teenida lisaraha giidi või teenäitajana seiklusi otsivale turistile, kes tahab kogeda enamat kui tavaturist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles