Torm põhjustas kardetust vähem probleeme

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tormikahjustused Tartus
Tormikahjustused Tartus Foto: Toomas Liivamägi

Tugev tuul ja vihm põhjustasid kardetust vähem probleeme, päästjad käisid peamiselt kõrvaldamas teele ja elektriliinidesse kukkunud puid. Elektrikatkestused peaksid olema täna õhtuks likvideeritud.

Päästeameti pressiesindaja Reimo Raja ütles Kuku raadiole, et tormist tungitud väljakutseid on olnud üle 60 ja see on sellise ilma puhul tavapärane.

Kõige rohkem oli väljakutseid Tallinnas, Harjumaal ja Ida-Virumaal. Raja ütles, et häirekeskus oli tormi tõttu ka kõrgendatud valmisolekus, kuid õnneks massiliselt kõnesid ei tulnud ja midagi hullu ei juhtunud.

Päästeameti esindaja märkis, et muu hulgas laekus teade, et Tallinnas Lätte tänaval on puu auto peale kukkunud ja Tartus oli ühe pangahoone katuselt plekk lahti tulnud.

Eesti Energia andmetel oli veidi pärast kella 8 kõige rohkem inimesi elektrita Harjumaal, Lääne-Virumaal, Ida-Virumaal ja Jõgevamaal. Taivo Tõnne Eesti Energiast ütles Kuku raadiole, et kui ilm hullemaks ei lähe, siis peaks kõik katkestused olema hiljemalt täna õhtuks likvideeritud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles