Lähte kooli õpilased teevad haridusmessilt otseülekande

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Intellektika haridusmessi melu.
Intellektika haridusmessi melu. Foto: Margus Ansu

Esmakordselt Tartus peetava haridusmessi Intellektika 23-aastases ajaloos saab üritust jälgida reaalajas internetitelevisiooni vahendusel.

Reedel, 13. veebruaril Tartu Näituste messikeskuses toimuvast Intellektika haridusmessist teeb otseülekande Lähte ühisgümnaasiumi videoproduktsiooni grupp Re TV Eesti.

Kooli meediaõpetaja Tiit Helmi kinnitusel on koolil olemas kogu vajalik teletehnika ja teotahtelised õppurid. «Lisaks teoreetilistele teadmistele vajavad noored ka praktilist poolt ning otseülekanne on meile esimene tõsine väljakutse,» rääkis Helm pressiesindaja vahendusel. «Loodame sellega hakkama saada.»

Ülekanne on nähtav Youtube'i videoportaalis Re TV Eesti vahendusel. Kavas on reportaažid erinevate koolide ja kõrgkooolide boksidest. Noored intervjueerivad haridusmessi külalisi ning korraldajaid.

Lähte ühisgümnaasiumis on meediat õpetatud juba 1998. aastast.

Igal aastal lõpetab selle õppesuuna 15 - 20 noort. Kaugemas tulevikus on Lähte noored huvitatud koostööst mõne Eesti telekanaliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles