Väikeettevõtja peab pantima oma naha

Kadri Hansalu
, majandustoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
OÜ Loodusvägi juht Ahto Vegmann (pildil koos turundusjuhi Anneli Vernikuga) ütles eile, et nende väikeettevõte ei saanud laenu muidu, kui juhatuse liikmed pidid laenu ise käendama.
OÜ Loodusvägi juht Ahto Vegmann (pildil koos turundusjuhi Anneli Vernikuga) ütles eile, et nende väikeettevõte ei saanud laenu muidu, kui juhatuse liikmed pidid laenu ise käendama. Foto: Liis Treimann

Eesti suurima panga uus juht rõhutas ametisse astudes, kuidas nad hakkavad senisest tunduvalt kergekäelisemalt väikeettevõtjatele pisemaid laene andma. Väikeettevõtteid esindava liidu sõnul on tekitatud aga SMS-laenudega sarnane olukord.

Selle aasta alguses Swedbanki juhiks saanud Robert Kitt, kes enne oli sealne ettevõtete panganduse juht, tõi oma esimestes pangajuhina antud intervjuudes pidevalt välja, kuidas nende pangast saavad nüüd väikeettevõtjad kuni 10 000-euroseid laene kätte senisest tunduvalt lihtsamalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles