Klassikaline Manchester United: viigipunkt saadi teisel üleminutil

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daley Blind (keskel) päästis Manchester Unitedile viigipunkti.
Daley Blind (keskel) päästis Manchester Unitedile viigipunkti. Foto: SCANPIX

Jalgpalli Inglismaa kõrgliigas mängisid West Ham United ja Manchester United 1:1 viiki, kusjuures Manchesteri klubi viigivärav sündis teisel üleminutil.

Karistusalas suurepäraselt ennast löögile mänginud Cheikhou Kouyate viis West Hami 49. minutil 1:0 juhtima, kuid Manchester United asus seejärel maruliselt ründama ning teisel lisaminutil saatis neid ka edu. Wayne Rooney karistuslöögi suutsid kaitsjad küll blokeerida, kuid uuesti karistusalasse tsenderdatud pall jõudis Daley Blindile, kes saatis selle otse õhust täpselt posti kõrvale.

Minut hiljem tegi kollase kaardi väärilise vea Luke Shaw ning kuna tegu oli tema teise hoiatusega, pidi Manchester Unitedi äärekaitsja väljakult punase kaardiga lahkuma. Manchester United jätkab tabelis 44 punktiga neljandal kohal, liidrist Londoni Chelseast jäädakse maha 12 punktiga. Manchester Cityl on teisena 49 ja Southamptonil kolmandana 45 punkti. West Ham on 37 punktiga kaheksandal tabelireal.

Teistes tänastes kohtumistes asus Burnley kodus tänu Ashley Barnesi ja Danny Ingsi tabamustele West Bromwich Albioni vastu 2:0 juhtima, kuid tänu Chris Brunti ja Brown Ideye väravatele lõppes mäng 2:2 viigiga. Newcastle United oli tänu Jack Colbacki 74. minuti väravale kinni kolmes võidupunktis Stoke City vastu, kuid Peter Crouch suutis 90. minutil viigistada ja mäng lõppes tulemusega 1:1.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles