Lastefond sisustab Tartu maratoni mudilaste puhkehetked

Siiri Liiva
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lastefondi vabatahtlikud aitavad suusamaratoni kõige nooremate osalejate aega sisukamaks muuta.
Lastefondi vabatahtlikud aitavad suusamaratoni kõige nooremate osalejate aega sisukamaks muuta. Foto: Lastefond

Sel nädalavahetusel toimuvate 43. Tartu maratoni lasteürituste raames sisustavad lastefondi vabatahtlikud koos mõmmikust maskotiga lasteüritustel osalejate vaba aja.

«Laupäeval, 14. veebruaril on lastefondi meeskond Tartus Tähtvere spordipargis, et lasteüritustele kogunenud lastega lõbusalt talveilma nautida,» andis teada Tartu ülikooli kliinikumi lastefondi tegevjuht Sandra Liiv.

Selleks viiakse Mängumaa telgi juures enne starte läbi ühised soojendusvõimlemised, mis toimuvad kell 10.40, 11.10, 11.50, 12.30 ning lastega meisterdavad ja hullavad Vanemuise Kollased Kassid. Kohal on ka lastefondi maskott Mõmmik. «Kõik tegevused on lastele tasuta, kuid soovi korral võib aidata haigeid lapsi lastefondile annetades või heategevuslikke rinnamärke ostes,» sõnas Liiv.

Pühapäeval, 15. veebruaril võib Lastefondi vabatahtlikke ja Mõmmikut kohata Elvas Tartumaa tervisespordikeskuses, kus tervitatakse võistlejaid finišis. «Pakutakse kaasaelajate võimalust lastefondi vahendusel haigeid lapsi toetada, heategevuslikke rinnamärke soetada ja Mõmmikuga pilti teha,» lisas lastefondi tegevjuht.

Tartu ülikooli kliinikumi lastefond on üks vanimaid ja suuremaid üle-eestilisi heategevusorganisatsioone, mis on alates 2000. aastast annetajate abiga toetanud erinevatele haiglatele seadmete soetamist ning sadu eriravi või -hooldust vajavaid lapsi ja nende peresid kokku kahe miljoni euroga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles