Noorte meeste loodud nutikas pudrumasin valmistab kõhutäie

, praktikant
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Meisalu (vasakul), Sander Tammesoo ja Tiit Rätsep ehitasid koos meeskonnakaaslastega 48 tunniga valmis putru valmistava masina.
Martin Meisalu (vasakul), Sander Tammesoo ja Tiit Rätsep ehitasid koos meeskonnakaaslastega 48 tunniga valmis putru valmistava masina. Foto: Kristjan Teedema

Ärkate hommikul ja tekib isu toitva pudru järele. Ei jää muud üle, kui lemmikpuder valmis keeta. Tehnikahuvilised noored panid kõigest kahe ööpäevaga kokku masina, mis teeb seda teie eest.

Läinud nädalavahetusel askeldas Tartu ülikooli füüsikahoones umbkaudu 150 elektroonikut, programmeerijat, inseneri ja turundajat, et kõigest 48 tunniga valmis teha toimiv toode või teenus.

Pudrumasin osutus ülekaalukalt publiku lemmikuks.

Taaskord saab tõdeda, et nutikad ideed tekivad eelkõige isiklikust vajadusest.

«Keetsime ühel hommikul koos sõbrannaga putru ja mõtlesime, et tore oleks ärgata, kui puder on juba valmis,» rääkis idee autor Sander Tammesoo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles