Noor Eesti kardisõitja sõlmis lepingu Energy tehasemeeskonnaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimmo Kadapik.
Rimmo Kadapik. Foto: Team Energy

Eesti kardisõitjad Jüri Vips ja Rimmo Kadapik alustasid oma tänavust hooaega Itaalias La Conca kardirajal, kus osaleti WSK Champions Cupi võistlusel.

Kahel nädalavahetusel järjest sõidetud Champions Cupil osales Jüri Vips KF-klassis ja Rimmo Kadapik Mini 60 võistlusklassis. Mõlemad sõitjad teevad tänavu kaasa erinevates Euroopa kardisarjades.

Endast kaks aastat vanemate poistega Mini 60 klassis sõitnud Kadapikul esimese nädalavahetuse võistlussõidud ei õnnestunud. Nädal hiljem oli Kadapiku enesekindlus kasvanud ning eelfinaalis kaheksas olnud tulevikulootus sõitis finaalis välja seitsmenda tulemuse. Võistluse käigus ka neljandaks tõusnud Kadapiku kardi mootorit vaevasid elektriprobleemid ja nii ei suutnud ta parematega tempot hoida. Kahe nädala jooksul suutis Kadapik end tõestada võitlejana ning nii teeniski ta lepingu Itaalia Energy tehasemeeskonnaga.

Mõlema etapi eelfinaalis pääses nimekas briti Ricky Flynn Motorsport meeskonnas sõitnud Jüri Vips esikümnesse, olles vastavalt kaheksas ja viies. Finaalid ei õnnestunud Vipsil aga kummalgi nädalal, esimesel oli ta sunnitud katkestama, teisel lõpetas finaali 20. kohal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles