Vaata, millal saab Tallinnast otse Kreekasse sõita

Stinne Loo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aegean Airlines A320ceos.
Aegean Airlines A320ceos. Foto: Aegan Airlines

Kreeka lennufirma Aegean Airlines käivitab suvel hooajalise otseliini Tallinnast Ateenasse.

Lennud Ateenasse algavad 20. juunil 2015 ja suure nõudluse tõttu pikendab Aegean Airlines Tallinna liini lennuperioodi 3. oktoobrini 2015. 

Lennud Kreekasse toimuvad korra nädalas ning lende teenindab 168-kohaline turistiklassi konfiguratsiooniga Airbus 320. Lend Tallinnast Ateenasse väljub laupäeva varahommikul ning tagasilend Ateenast Tallinnasse toimub reede hilisõhtul. Lend kestab 3 tundi ja 45 minutit ning sisaldab tasuta pardatoitlustust. Ateenas on reisijatel võimalik ümber istuda jätkulendudele Kreekasse ning kaugemale.

Eestis esindab Aegean Airlines’i lennunduse ja turismi valdkonna esindusettevõte AVIAREPS. Uue tulijana Eesti turul pakub Aegean Airlines kampaaniahindu. Ateena kaudu pakutakse reise ka teistesse Kreeka sisesihtkohtadesse ja Küprosele hinnaga alates 159 eurost edasi-tagasi lennu eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles