Galerii: haridusmess Intellektika Tartus

Risto Mets
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tuhanded kutsevalikust huvitatud noored seavad täna sammud Tartu Näituste messikeskuse poole, kus 23. korda peetakse haridusmessi Intellektika.

Et tänavune mess on ühepäevasena, siis on ka selle programm tihedalt täis pikitud erinevaid õpitube, seminare ja mitmekesist lavaprogrammi. Kel endal mahti Tartusse sõita ei ole, saab üritusest vaadata otseülekannet RE TV vahendusel.

Haridusmessi kuulutasid keskpäeval avatuks Tartu linnapea Urmas Klaas ja haridusminister Jevgeni Ossinovski. Meeleoluka kontserdiga astus pärast avamist üles Eesti Laulu tänavune finalist, Tartu Tamme gümnaasiumi 11. klassi õpilane Elisa Kolk ja mullu samal konkursil osalenud sama kooli õpilane Brigita Murutar.

Messi programmi mahuvad sisekaitseakadeemia ja vanglateenistuse märulirühma ülesastumine, tollikoerte esinemine, Ahhaa teadusteater ja välismaal hariduse omandamist puudutavad õpitoad.

Üks intrigeerivamaid ettevõtmisi on ilmselt ka Tartust riigikokku pürgijate haridusteemaline debatt noorte ees.

Tänavusel haridusmessil Tartus osaleb 70 eksponenti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles