Lauri Laats: Saksa väljavahetamise ettepanek ei ole Keskerakonna ees lömitamine

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Laats.
Lauri Laats. Foto: Mustamäe linnaosavalitsus.

Mustamäe linnaosa sotsiaaldemokraadist vanem Lauri Laats on üllatunud, et tema sotside siselistile tehtud ettepanek vahetada Katrin Saks Tallinna linnavolikogu aseesimehe kohal välja lekkis ajakirjandusse.

«Eks ma pean Tallinna piirkonna juhatusest uurima, kuidas niisugune asi sai juhtuda,» märkis Laats.

Laats ei tahtnud esialgu veel kommenteerida, miks ta niisuguse ettepaneku tegi, kuna Saksa personaalküsimust arutab täna sotside Tallinna piirkonna juhatus. Arutelu algas juba eile õhtul, kuid jäi pooleli.

Samas märkis linnaosavanem, et Saksa väljavahetamine linnavolikogu aseesimehe kohal ei ole kindlasti lömitamine Keskerakonna ees ega valijate petmine.

Laats mainis, et tänasel Tallinna piirkonna juhatuse koosolekul arutatakse ka Tallinna järgmise aasta eelarvega seonduvat. Sotsid on jätkuvalt seisukohal, et eelarveprojektist tuleb välja võtta punkt, mis annks linnapea Edgar Savisaarele õiguse eelarveraha oma äranägemise järgi jagada.

Täna hommikuks ei olnud vähemalt Laats veel kätte saanud eelarve lahtikirjutatud varianti. Ta lootis, et juhatuse koosolekule need paberid siiski jõuavad.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles