Alonso endine tiimijuht: Fernando ei mäleta avariist mitte midagi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore
Flavio Briatore Foto: Reuters/ScanPix

Barcelona rinrajal pühapäeval peetud vormel-1 testil avarii teinud Fernando Alonso endise tiimijuhi ja mänedžeri Flavio Briatore sõnul ei mäleta hispaanlane õnnetuse hetke.

Alonso on pärast avariid veetnud juba kaks ööd haiglas, ehkki McLareni võistkond kinnitas eile, et ükski uuring tõsist terviseprobleemi ei näidanud. Samuti lükati ümber levima hakanud väited, nagu hispaanlane oleks enne kokkupõrget seinaga juba teadvusetu olnud. Tiimi teatel põhjustas avarii üle raja puhunud tuuleiil ning Alonso auto juures ei avastatud ainsatki tehnilist viga.

«Ta ei mäleta avariid, aga see on normaalne. Tähtis on, et kõik on korras, tegu oli lihtsalt õnnetusega. Usun, et ta pääseb peagi haiglast välja,­» sõnas Briatore Itaalia telekanalile RAI. Viimane hooajaeelne test algab Barcelona ringrajal ülehomme, 26. veebruaril, ning kestab neli päeva. Hooaja esimene etapp peetakse 15. märtsil Austraalias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles