Marks & Spencer avab Kristiines uue poe

Marina Lohk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: UPPA/SCANPIX

Marks & Spencer, mis on juba esindatud Tallinnas Rocca al Mare keskuses, avab 1. oktoobril Kristiine kaubanduskeskuse juurdeehituses oma teise poe Eestis.

Uue kaupluse müügipind on 1540 ruutmeetrit ning see hakkab sisaldama täiesti uuenenud ja suurenenud kodukaupade ja ilutoodete valikut.

Ostjatele pakutakse suures valikus naisterõivaid ja aksessuaare, meeste- ja lasteriideid, pesu, ilutarbeid ning sisustuskaupasid.

Toiduosakond pakub küpsiseid, maiustusi, soolaseid suupisteid, kastmeid, maitseaineid ja muid põhilisi toiduaineid. Kaubavalikus on mitmed ökotooted ja õiglase kaubanduse märki kandvad kaubad. Lisaks on müügilettidel suures valikus veine maailma parimatelt tootjatelt.

Uue poe tegevuses pööratakse mitmeti tähelepanu keskkonnale - näiteks kasutades säästupirne, keskkonnasäästlikke kliimaseadmeid ja jäätmete sorteerimiskeskust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles