Valimisõhtu Postimehega

Karin Kangro
, Eesti uudiste päevatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Postimees kajastab pühapäeval toimuvaid riigikogu valimisi nii sõnas, pildis kui ka videos. Kell 20, mil suletakse valimisjaoskonnad, algab otsesaade, kus koos poliitikute ja ekspertidega jälgime teraselt valimistulemuste selgumist. Ühtlasi näeb vaataja Postimehe toimetust tegutsemas nelja põneva ja hoogsa tunni jooksul.

Saadet juhivad arvamustoimetuse juhataja Neeme Korv, arvamustoimetaja Urve Eslas, peatoimetaja asetäitja Sigrid Kõiv ning poliitika- ja majandusanalüütik Argo Ideon. Ekspertidena aitavad tulemusi vaadelda ja kommenteerida mõttekoja Praxis juht Annika Uudelepp ja politoloog Vello Pettai. Kommentaare andma ootame veel mitut eksperti ja poliitikut.

Paralleelselt saab alates kella 19 Postimehe veebilehel jälgida valimiste otseblogi, kus oma mõtteid jagavad Postimehe vastutav väljaandja Mart Luik, suhtekorraldaja Andreas Kaju ja politoloog Alo Raun. Poliitikutest vahendavad valimisõhtu muljeid Anvar Samost (IRL), Eerik-Niiles Kross (Reform), Silver Meikar (SDE) ja Kadri Simson (Kesk). Samuti saavad Twitteri vahendusel soovi korral sõna sekka öelda kõik lugejad, kasutades märksõna #valimised2015.

Peale selle vahendavad Postimehe ajakirjanikud kogu päeva jooksul värskeid uudiseid, fotosid ja videoid valimiste käigust, samuti oleme õhtul kohal erakondade valimispidudel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles