Sten Pentus: Birgit Õigemeel on raske jalaga!

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel saates «Eesti otsib lemmiklaulu»
Birgit Õigemeel saates «Eesti otsib lemmiklaulu» Foto: TV3

Eesti edukaim vormelipiloot Sten Pentus õpetas lauljatar Birgit Õigemeelele lihtsaid nippe, kuidas manuaalkäigukastiga sõidukiga toime tulla ning seejuures vähendada kütusekulu. Vaata videot!


Tänavu maikuus andis City Motors AS Eesti edukaima vormelipiloodi Sten Pentuse kasutusse uue musta värvi sõiduauto Renault’ Megane Coupe. Mullu novembris sai samasuguse, kuid lumivalge sõiduki lauljatar Birgit Õigemeel. Võrreldes enda ja Birgiti auto kütusekulu leidis vormelipiloot, et küllap on lauljatar roolis raske jalaga.

Birgitil on varem sõiduautodega sekeldusi olnud. Tänavu jaanuaris sõitis Birgiti elukaaslane lauljatari lumivalge Megane’iga põhjalikult vastu trammi. Enne seda kriipis sõiduki vööri Birgit ise. Mõne aasta eest Info Autolt kasutada saadud Volvo C30 rihtis ära samuti Birgit. Selles valguses on City Motorsi poolt Birgitile pakutud sõidutunnid täiesti omal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles