Eesti hokikoondise soomlasest peatreener võib MMilt kõrvale jääda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ismo Lehkonen Eesti koondis juhendamas.
Ismo Lehkonen Eesti koondis juhendamas. Foto: Mati Hiis

Eesti Jäähokiliidu president Rauno Parras selgitas, kuidas toimub alaliidu ning nimeka soome treeneri Ismo Lehkoneni vaheline koostöö. Praegu on õhus võimalus, et Lehkonen ei juhenda Eesti koondist aprillis Hollandis MMi B-grupi turniiril.

«Ismo Lehkonen on Eesti Jäähokiliidu vastutav treener, kellega koostöös töötame välja ja viime ellu Eesti jäähoki nelja aasta arenguplaani. See aga ei tähenda, et Lehkonen on ise alati Eestis kohal kuna ta töötab samaaegselt Soome Mestise klubi TuTo Hockey peatreenerina. Kui Lehkonen oma põhitöö tõttu ise füüsiliselt Eestisse tulla ei saa, siis leiab ta oma lähiringist mõne treeneri, kes teeb vajaliku töö ära. Näiteks Eesti U18 noortekoondise treeneriks soovitas ta märtsi lõpus Tallinnas toimuva turniiri jaoks Saku Martikainenit,» selgitas Parras Eesti Jäähokiliidu kodulehel.

«Oleme arvestanud võimalusega, et TuTo Hockey meeskonna osalemise tõttu Mestise play-off’is ei saa Lehkonen isiklikult Eesti koondist MMil juhendada. Sellisel korral võtame kasutusele juba varakult ettevalmistatud varuplaanid,» lisas Eesti Jäähokiliidu president.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles