Lutsepp jätkab teatris mängimist

Kultuuritoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ain Lutsepp
Ain Lutsepp Foto: Mihkel Maripuu

Eesti Draamateatri näitleja Ain Lutsepp (60, pildil) valiti Vabaerakonna nimekirjas riigikokku. Tallinnas Mustamäel ja Nõmmel kandideerinud mehe poolt hääletas 4109 inimest.

Enne valimisi teatas Lutsepp, et kui osutub valituks, siis läheb ta riigikogusse. Praegu mängib ta koduteatris viies lavastuses – «Augustikuu», «Keskmängustrateegia», «Rahauputus», «Teed juuakse kell viis» ja «Wabadusrist» – ning Tallinna Linnateatris lavastuses «Utoopia rannik. I osa. Teekond».

«Kui Lutsepa põhitöökohaks saab riigikogu, saab ta jätkata rollide mängimist rollilepingu alusel,» lausus Draamateatri kommunikatsioonijuht. «Ja oma rolle kavatseb Lutsepp edasi mängida, seda on ta kinnitanud. Ühtegi uut rolli tal hetkeseisuga tulemas pole. Varasem sarnane kogemus on meil olemas Elle Kulliga, kes samuti jätkas pärast riigikokku valimist oma rollide mängimist rollilepinguga.»

Lutsepp on Draamateatri näitleja olnud alates lavakooli lõpetamisest ehk 1980. aastast. Mullu Postimehele antud intervjuus vastas tippnäitleja küsimusele, miks ta pole teatrit vahetanud, järgmiselt: «Kui te ütleksite mulle, kuhu siin minna on, siis ma mõtleksin selle peale. Aga eks mul ole ka vihjatud, aga olen piisavalt mugav, ma ei soovi seda vahetust ette võtta. Mulle on tundunud, et siin on õigem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles