Baltic Restaurants Estonia sai uue juhi

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kommerts-gümnaasium
• Ahjulõhe brokoli-koorekastmes, keskmine hinne 7,6
• Puuviljakissell vahukoorega (eelmise päeva menüüst), keskmine hinne 8,6
• Kõikide kommertsgümnaasiumi lõunate keskmine hinne 6,7
• Toitlustaja Baltic Restaurants 
Estonia
Kommerts-gümnaasium • Ahjulõhe brokoli-koorekastmes, keskmine hinne 7,6 • Puuviljakissell vahukoorega (eelmise päeva menüüst), keskmine hinne 8,6 • Kõikide kommertsgümnaasiumi lõunate keskmine hinne 6,7 • Toitlustaja Baltic Restaurants Estonia Foto: Kristjan Teedema

Baltic Restaurants Estonia uueks tegevdirektoriks nimetati Riina Eisler, kes seni töötas ettevõttes alates 2013. aasta novembrikuust teenindusdirekorina.

«Unista suurelt, alusta väikselt ja tegutse kohe - see on minu moto nii töös kui ka eraelus,» kommenteeris Eisler juhiametisse nimetamist pressiteate vahendusel.

«Minu eesmärgiks on juhtida edukalt Eesti suurimat toitlustusettevõtet ning olla oma valdkonnas ka edaspidi eeskujuks.»

Eraldi fookusena tõi Eisler välja töötajate ja kliendi rahulolu tõstmise. «Meie ettevõttes töötab täna üle 400 inimese. Püüan enam tähelepanu pöörata meeskonnale – plaanis on veelgi rohkem keskenduda töötajate arendamisele ja motiveerimisele, mis omakorda aitab kaasa ka klientide rahulolu tõstmisele,» lisab ta.

 «Kuna oleme lisaks lõunatoitlustusele ka üks suuremaid koolitoitlustusega tegelevaid ettevõtteid Eestis ja pakume toitlustust 41 üldhariduskoolis ligi 22 000 lapsele, siis teiseks minu töö sihiks on tõsta nii õpilaste, nende vanemate kui ka koolitöötajate teadlikkust tervislikust toitumisest ning mitmekülgse koolitoidu menüü olemusest ja tähtsusest,» selgitas Eisler.

Eisleri varasem töökogemus on seotud rahvusvaheliste ettevõtetega - ta on töötanud mitmete toitlustus- ja hotellikettide erinevatel ametikohtadel. Tema viimane töökoht enne Baltic Restaurants Estoniasse asumist oli Coca-Cola müügijuht Lähis-Idas ning samuti kuulub tema karjääri tootekategooria arendusjuhi positsioon ettevõttes Statoil Eesti AS.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles