Titaanid treenisid Itaalias

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartlaste itaallasest treener Luca Antonio Milani (vasakul) aitab Titansi Ralf Tambetsil õigesti treenida. Tema abi ja tutvuste kaudu pääsesidki Ott Sellis ja Ralf Tambets Itaaliasse Seameni meeskonna juurde.
Tartlaste itaallasest treener Luca Antonio Milani (vasakul) aitab Titansi Ralf Tambetsil õigesti treenida. Tema abi ja tutvuste kaudu pääsesidki Ott Sellis ja Ralf Tambets Itaaliasse Seameni meeskonna juurde. Foto: Kristjan Teedema

Ameerika jalgpalli meeskonna Tartu Titansi mängijatel Ralf Tambetsil ja Ott Sellisel oli möödunud kuul võimalus osaleda Euroopa ühe tugevama klubi, Itaalia Milano Seameni treeningutel.

Titansi meeskonna eestvedaja ja esindaja Allan Rajavee selgitas, et kaks tartlast pääsesid Itaalia valitseva meistri Seameni treeningusse oma itaallasest treeneri Luca Antonio Milani abil. «Tal on kontaktid nende endiste kaasmängijatega Itaalias, kes on praeguseks liikunud edasi treeneriteks,» ütles Rajavee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles