Fedotov: Nemtsovi mõrvar ja kuriteo tellijad tuleb teha kindlaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vene inimõigustevolinik Mihhail Fedotov osales 3. märtsil Boriss Nemtsovi ärasaatmisel, mis leidis aset Sahharovi-nimelises muuseumis ja ühiskondlikus keskuses.
Vene inimõigustevolinik Mihhail Fedotov osales 3. märtsil Boriss Nemtsovi ärasaatmisel, mis leidis aset Sahharovi-nimelises muuseumis ja ühiskondlikus keskuses. Foto: SCANPIX

Vene inimõigustevolinik Mihhail Fedotov loodab, et õiguskaitseorganitel õnnestub teha kindlaks ja võtta kinni kõik, kes on seotud opositsionääri Boriss Nemtsovi mõrvaga.

Vene Föderaalse julgeolekuteenistuse (FSB) Aleksandr Bortnikov teatas täna kahe kahtlusaluse tabamisest. Tema sõnul on tegemist Kaukaasiast pärit Anzor Kubaševi ja Zaur Dadajeviga.

«Tingimata on tähtis leida üles selle jõhkra ja küünilise kuriteo täideviijad ning tellijad. Seetõttu tuleb teha kindlaks kõik mõrvaga seotud isikud,» rääkis ta täna Interfaxile.   

Nemtsov lasti maha Moskva kesklinnas 27. veebruari hilisõhtul, mil ta jalutas koos Ukraina modelliga Bolšoi Moskvoretski sillal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles