Vaata, millised on CV Keskuses pakutud 30 kõrgeima palgaga töökohta

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

CV Keskuse tööportaalis avaldati möödunud aastal 37 protsenti rohkem avaliku palgaga töökuulutusi kui aasta varem. Missugustel avaliku palganumbriga töökohtadel pakutakse Eesti suurimat töötasu?

Edetabeli tipust leiame mitmed müügivaldkonna pakkumised ning osav müügitalent on täna tööturul kõrgelt hinnatud - pakkumistest kuus on müügitöö omad, teatas CV Keskus. 

«Müügitööd peab iga tööandja väärt kogemuseks ka mitmes teiseski valdkonnas, kuna antud töökogemus näitab suurepäraselt kandidaadi pingetaluvust ning ambitsioonikust. Müügivaldkonnas tuleneb palgatase suuresti töötaja enda oskustest ja teotahtest ning palgapiir ulatub üsna kõrgele. Kuna müügitöö nõuab töötajalt suurt eneseületamist, on avalik palganumber ka antud valdkonna omapära,» sõnas CV Keskuse turundusjuht Henry Auväärt.

Nii nagu on müügivaldkonnale omane avaldada palganumbrit, on mitmes teises valdkonnas ka vastupidine trend ning ei soovita konkurentidele oma ettevõtte palgataset tutvustada. Seega on Eestis mitmeid erialasid, kus on võimalik teenida mitmekordset Eesti keskmist palgataset, kuid seal selgub number juba palgaläbirääkimistel.

Tööpakkumiste statistika pärineb alates 2014. aastast CV Keskuse tööportaalis avaldatud avaliku brutopalgaga tööpakkumistelt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles