Tallinna Ülikool ootab lapsevanemaid kooliga tutvuma

Kristel Trell
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli peahoone.
Tallinna Ülikooli peahoone. Foto: Mihkel Maripuu

13. märtsil peetav Tallinna Ülikooli avatud uste päev on mõeldud nii õpilastele, täiskasvanud õppijatele, õpetajatele kui ka lapsevanematele. Oma last eriala valimisel toetada soovivaid vanemaid kutsutakse ülikooliga tutvuma esimest korda.

Bakalaureuse- ja magistriõppe infotundides räägitakse ülikoolist ja sisseastumisest, õpingute korraldusest ja vastuvõtust aastal 2015. Avatud loengud annavad aimu tegelikust tudengielust. Erialade messil saab nõu küsida nendelt, kes üht või teist eriala õpivad.

Õpetajatele ja elukestvast õppest huvitatutele on avatud uste päeval mõeldud koolituskino ja avatud loengud ning nn elav raamatukogu, mille kaudu saab tutvuda näiteks Aasta ülikoolis programmi ja täienduskoolitustega.

Tegevusi toimub terve päeva jooksul, põhiprogramm algab kell 11. Küsimusi saavad osalejad saata juba registreerides end kodulehel.

Vastuvõtt Tallinna Ülikooli algab tänavu 26. juunil, mil sisseastumise süsteemi SAIS kaudu saab avaldusi esitama hakata. Vastu plaanitakse võtta ligikaudu 2400 üliõpilast rohkem kui 120le õppekavale. Lisandub uus bakalaureuse õppekava, integreeritud loodusteadused. Uued magistriprogrammid on gümnaasiumi loodusteaduslike ainete õpetaja, keeleteadus ja keeletoimetamine ning noorsootöö korraldus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles