Eesti BMX krossiratturid olid Soomes edukad

Signe Ivask
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti võistlejad Helsingis.
Eesti võistlejad Helsingis. Foto: Erakogu

Helsingis GoExpol toimus BMX krossivõistlus, kuhu olid kutsutud ka Eesti ratturid. Rada oli ehitatud näitusehalli ja koosnes nii puidu kui ka mullakattest, mistõttu oli sõit väga tehniline ja põnev.

Tõnis Mugra ja Miina Ojasild (mõlemad Tartu velo) saavutasid esikohad, Sebastian Leok (Tartu velo) ja Elerin Kivi (Rein Taaramäe rattaklubi) pidid leppima teise kohaga ning Ardo Oks (Tartu velo) jäeti avapäeval neljandaks.

Teisel päeval olid aga tulemused veelgi paremad ja nooremad sõitjad (Sebastian Leok, Tõnis Mugra ja Miina Ojasild) võitsid kõik oma vanuseklassides esikoha. Elerin Kivi oli naiste konkurentsis taas teine ja Ardo Oks lõpetas selle võistluse samuti igati tubli teise kohaga.

Järgmisel nädalavahetusel sõidetakse kodus Tartu linna talviste karikavõistluste viies ja viimane etapp, millega tõmmatakse joon alla kogu talve väldanud võistlusele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles